Promoția de stagiu 2014-2016

Școala Sistemică de Formare oferă cursanților săi un cadru de lucru unic în tară, stagiatura în psihoterapie și consiliere sistemică, cu scopul de oferi psihoterapeuților autonomi sau în supervizare un spațiu fizic real de practică terapeutică, în cadrul  GAMMA Clinic, o diviziune a GAMMA Institute. Participanții la stagiu se pot înscrie pe baza unui proiect de stagiu, prin care arată cum vor valorifica cei doi ani de stagiu în cadrul clinicii prin gestionarea și dezvoltarea clientelei, rularea de terapii sau sesiuni de grup, ateliere de lucru pe nișe de populație, documentare științifică și atragere de fonduri.

Stagiarii au șansa de a deveni ulterior colaboratori permanenți ai Școlii Sistemice de Formare, în Gamma Clinic sau în Gamma Research. 

Mihaela Cojan
Mihaela Cojan
Psihoterapeut de familie şi cuplu

Mihaela Cojan este psihoterapeut de familie și cuplu în supervizare, cu o experiență de peste 15 ani în gestionarea relațiilor umane ca psiholog de psihologia muncii și organizațională. Consultant HR și consilier vocational, este adepta dezvoltării personale și profesionale continue și crede cu tărie că fiecare dintre noi poate atinge culmi de evoluție și împlinire nebănuite, dacă doar își propune.

Macovei Mihaela
Macovei Mihaela
Psihoterapeut de familie și cuplu

Mihaela Macovei este psihoterapeut de familie si cuplu in formare, terapeut Bowen, licentiata in drept si masterand in asistenta sociala. Desfasoara programul de dezvoltare personala: Fac din munca o placere! Sunt eficient si implinit!

Mădălina Belcescu
Mădălina Belcescu
Psihoterapeut de familie și cuplu

Mădălina Belcescu este psihoterapeut de familie și cuplu în supervizare. Lucrează cu familiile şi cuplurile care întâmpină dificultăţi în relaţie şi care doresc să redescopere magia din viaţa de cuplu.

Este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Univ. Al. I. Cuza din Iaşi, al programului de master „Psihologie clinică şi Psihoterapie” şi al Şcolii Sistemice de Formare în cadrul Asociaţiei de Psihoterapie de Cuplu şi Familie Iaşi. 

Livia Cătălina Băeţica
Livia Cătălina Băeţica
Psihoterapeut de familie și cuplu

Livia Cătălina Băeţica  este psihoterapeut de familie și cuplu autonom, absolventă a Școlii Sistemice de Formare și a participat la grupuri de dezvoltare personală în psihosomatoanaliză. Are formări în terapii complementare: nutriţie, masaj de relaxare și terapeutic, masaj abdominal Chi Nei Tsang, tehnici energetice, Reiki. Are experiență și în consiliere în carieră, resurse umane și susținerea de traininguri și activități de grup.

Dragoș-Bogdan Silică
Dragoș-Bogdan Silică
Psihoterapeut de familie și cuplu

Dragoș-Bogdan Silică este psihoterapeut de familie și cuplu în formare, licențiat în psihologie și drept. Deschis, dedicat și metodic, lucrează cu orice persoană interesată de un contact conștient și autentic cu ea insăși.

Adrian Stogrea
Adrian Stogrea
Psihoterapeut de familie și cuplu

Dr. Adrian Stogrea imbina cunoasterea medicala dobandita in Facultatea de Medicina cu abilitatile de Psihoterapeut Sistemic de Cuplu si Familie, impreuna cu experimentarea directa a diverselor metode terapeutice din tara si strainatate si cu propriile experiente de viata. Poate fi partenerul tau pe drumul constient,  presarat cu umor, intuitie, empatie si bucurie, catre exprimarea libertatii fiintei tale, catre eliberarea de frica, indoiala sau dependente si catre sarbatorirea vietii ca o calatorie a constientizarii.

Ligiana Mandea
Ligiana Mandea
Psihoterapeut de familie și cuplu

Ligiana Mandea  este psihoterapeut de familie si cuplu in supervizare. A urmat  programe de dezvoltare personala cu viziune holistica -  Curs Initiatic de Extindere a Constiintei Cuantice si  modul de grup in Psihodrama.

A participat la workshop-uri tematice in cadrul SSF - Scola Sistemica de Formare  creditate de CPR  - terapie de cuplu; terapie  individuala - somatizare;  procesul victimizarii si  iertarea.  Colaboreaza in cadrul Institutului Gamma  la Ateliere de dezvoltare personala si de grup si  sustine terapii cu familia, individual si de cuplu.

Lavinia Ghiorghe
Lavinia Ghiorghe
Psihoterapeut de familie și cuplu

Lavinia Ghiorghe este psihoterapeut de familie şi cuplu autonom, psiholog specialist autonom în psihologie clinică. Ea oferă servicii de psihoterapie sistemică individuală, de cuplu, familie şi de grup pentru copii, adolescenţi şi adulţi ca forma de antrenament pentru schimbare şi dezvoltare personală într-un mod care cuprinde observarea întregului sistem corp-minte-emoţii