Week-end-ul practicianului

Constiinta. Conferinta anuala a celor pasionati de misterele mintii umane. Eveniment creditat cu 20 credite pentru psihologi

poster_0.jpgCONȘTIINȚA - Conferința anuală a celor pasionați de misterele minții umane
Un eveniment creditat cu 20 credite pentru psihologi

Evenimentele GAMMA Conferences se nasc, în mod natural, din împletirea mai multor perspective interdisciplinare. În 2017, suntem încântați să oferim oportunitatea unei întâlniri captivante, practice și documentate științific, în care vom explora natura minții umane, experimentarea conștiinței și modul în care ”mintea socială” ne influențează conectarea cu ceilalți și cu noi înșine.

Cea de-a doua conferință organizată de Gamma Institute are în prim plan conceptul de CONȘTIINȚĂ și modul în care psihoterapeuții și alți specialiști pot introduce acest concept în practica lor, precum și trecerea la un alt nivel de profunzime al relațiilor cu cei care trec pragul cabinetului. Sunt invitați să participe toți cei care vor să experimenteze magia procesului terapeutic, atunci când, dincolo de metodele de abordare, tehnici și obiective operaționalizate, ne lăsăm ghidați pe drumul vindecării de acel Ceva care dă sens profund și direcție clară tuturor celor implicați, indiferent dacă stau pe canapeaua clienților sau în scaunul terapeutului. Înscrie-te!

 

WEEK-END-UL PRACTICIENILOR ÎN TERAPIA DE FAMILIE – IASI, 2016

poster.jpgIdentitate și transformare în practica terapeutică

Week-end-ul practicienilor în terapia de familie, eveniment unic în Iași care marchează Ziua Internațională a Familiei, este dedicat tuturor profesioniștilor si psihoterapeutilor in formare care lucrează sau vor să lucreze cu sistemul familial.

Sunt invitați să participe toți cei care vor să se conecteze la cele mai noi idei și tehnici terapeutice, să se insereze într-o comunitate terapeutică, cei care au experiență și idei de împărtășit, dar și cei care vor să învețe de la specialiști care au mai multă experiență. 

Formular de înregistrare (plata în cont)

Formular de înregistrare (plata cash în prima zi a evenimentului). Completează formularul și specifică în mesaj - GAMMA FAMILY WEEKEND sau Pachet STUDENT (unde este cazul).

Formular de înscriere

CIF/CUI, Adresa
Cursurile la care doresc sa ma înscriu
ZIUA 1 - 28.05.2016
ZIUA 2 - 29.05.2016
Avans