Videoclipuri

Un eveniment GAMMA Conferences
Iași, 13-14 mai 2017

Echipa GAMMA INSTITUTE a participat la Seminarul International R.A.D.YO, Eramus+, Sicilia, 2016
Participarea la seminarul internațional din cadrul proiectul Rural Areas Development Youth ne-a oferit oportunitatea de a ne completa cunoștințele cu privire la Programul Erasmus+, de a face schimb de experiență cu participanți din diferite țări în ceea ce privește posibilitățile de intervenție la nivelul rural, cu focus pe nevoile tinerilor din această zonă. 

GAMMA FAMILY WEEK este un eveniment unic în comunitatea terapeutilor ce deschide o noua linie de interactiune profesionala: COMMUNITY OF PRACTICE. Ce inseamna asta? Un grup de oameni care împart o preocupare sau o pasiune, învață să o facă din ce în ce mai bine pe măsură ce interactionează și creeaza un nou nivel în practica terapeutică. Te regasesti aici? Atunci participă împreună cu noi la crearea acestei comunități.
Suntem un core-group de psihoterapeuti sistemici din Scoala Sistemică de Formare a GAMMA INSTITUTE si scopul nostru este de a crea o relație de încredere intre terapeutii din diverse orientări inclusiv sistemice și specialiști din alte arii profesionale care impart cu noi aceeasi cauza comuna a asistării familiei si membrilor săi. Apoi, dorim să începem să împărtășim ideile, cunoașterea și experiențele pe care le creăm în această comunitate. Ne așteptăm să dezvoltăm o înțelegere și intervenție comună, să construim o bază de cunoștințe colectivă, un ghid de practici ce va sustine comunitatea practicienilor în aria noastră comuna de interventie, familia. La final, participarea la această experiență, inspiră și construiește in interiorul fiecăruia dintre noi un filon profesional de practici terapeutice care, odată activat, ne va crește calitatea actului profesional cu efecte surprinzătoare în îmbunătățirea domeniului de intervenție care ne-a unit pe toți.

Pages

Oameni de succes, septembrie 2017 - psihoterapeut Raluca Ferchiu
Balul Gamma 2017 - Celebrarea psihoterapeutilor sistemici
LOVE Life&Dance Transnational Meeting - 13-16 November 2017

Pages