Structura pe ani de studiu

Workshop-uri gratuite

ȘCOALA SISTEMICĂ DE FORMARE organizează periodic evenimente gratuite adresate publicului larg sau psihologilor și specialiștilor care lucrează cu publicul în domeniul sănătății. 

În luna mai acestui an, pe data de 30, sâmbată, se va organiza evenimentul ”Ziua sănătății familiei”, un set de workshopuri gratuite adresate întregii familii, cu adresarea unor diverse tematici problematice cu care se întâlnește familia în viața de zi cu zi: relațiile copii-părinți, lansarea copiilor de acasă, gestionarea unui diagnostic cronic de către familie, copilul cu tulburări de comportament, cuplul în criză, comunicarea și conflictul în cuplu etc. Urmariți-ne activitatea și formularele de înscriere la eveniment ce vor apare din luna aprilie. 

Videoclipuri

Această secțiune conține resurse audio-video ce susțin procesul de formare al viitorilor terapeuți și nu numai: interviuri cu formatorii SSF, fragmente relevante din procesul de formare ce ilustrează lucrul cu tehnici sistemice etc.

Alte resurse

În această secțiune facem trimitere la alte instituții similare Școlii Sistemice de Formare din tară și străinătate, link-uri utile precum biblioteci virtuale sau baze de date academice care conțin informții relevante pentru procesul de formare.