Week-end-ul practicienilor în terapia de familie - Identitate și transformare în practica terapeutică

Week-end-ul practicienilor în terapia de familie este un curs de formare continuă inedit, desfășurat pe parcursul a două zile și marchează Ziua Internațională a Familiei, fiind dedicat tuturor profesioniștilor care lucrează sau vor să lucreze cu sistemul familial. Sunt invitați să participe toți cei care vor să se conecteze la cele mai noi idei și tehnici terapeutice, să se insereze într-o comunitate terapeutică, cei care au experiență și idei de împărtășit, dar și cei care vor să învețe de la specialiști care au o experiență bogată și interesantă de oferit.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Evenimentul va asigura un cadru de învățare și de dezvoltare a abilităților terapeuților, care vor intra în contact cu diverse perspective în terapia de familie, precum și cu o serie de instrumente și tehnici de intervenție utile în abordarea unei problematici variate a familiei, în actualul context psiho-socio-economic. Este locul propice în care veți putea cunoaște alți specialiști care lucrează cu familia, veți putea face schimb de experiență și de bune practici și veți putea pune bazele unor colaborări viitoare. Intenția noastră este de a pune oamenii împreună pentru a genera noi idei și practici. Astfel, fiecare va contribui cu experiența sa la crearea unei rețele profesionale interdisciplinare care să abordeze integrat problematicile familiei, în cadrul diferitelor intervenții terapeutice sau socio-educaționale.

 Acest curs de formare continuă se desfășoară pe parcursul a două zile și are un format inedit, datorită metodelor interactive, pentru că, pe parcursul celor două zile de curs, vor avea loc prelegeri, workshop-uri, prezentări interactive de tehnici terapeutice și panel-uri de discuție între specialiști care lucrează cu sistemul familial.

            Tematica abordată în cadrul acestui curs de formare este:

  • TERAPIA DE FAMILIE ÎN PERIOADA POSTMODERNĂ ȘI CONTEMPORANĂ – diagnostic sistemic în psihopatologie
  • TIMPUL IN SPAȚIUL TERAPEUTIC – Schimbarea istoriei personale în terapiile sistemice

Curs de formare continua creditat cu 20 de credite CPR 

Mai multe detalii privind programul și modalitatea de înscriere, puteți găsi pe site-ul cursului de formare: https://www.scoalasistemica.ro/week-end-ul-practicianului

Perioada de înscriere: 1.04.2016 – 23.05.2016

Până la data de 31.04.2016 puteți beneficia de reducere la taxa de participare.