Ne pregătim de iepuraș!

Pentru mulți dintre noi, amintirile din copilărie sunt strâns conectate de momente unice petrecute cu părinții, mai ales atunci când acestea sunt legate și de respectarea sau construirea unor tradiții în familie. Fiecare sărbătoare este un prilej de a construi ceva frumos în propria familie, un nou obicei, un ritual știut numai de tine și de copiii tăi. Orice activitate în care cei mici sunt implicați creează povestea familiei voastre, ca o piatră adaugată, rând pe rând, la construcția solidă a unei case. Tradiția românească implică multă activitate fizică și deseori epuizantă, în pregătirea pentru sărbători. Și în iureșul realizării cât mai multor lucruri uităm și de scopul emoțional al acestora. Cei mici pot da o mână de ajutor, și vei fi surprins câte vei descoperi despre ei făcând activități simple, însă cu o mare semnificație pentru suflețelul lor. Copiii sunt plini de resurse, o idee sau un joc pot înviora pregătirile, iar sentimentul că au contribuit și ei le va oferi un plus de încredere.

Creează-ți propriile tradiții și cât mai multe momente unice și hai împreună cu copilul sau copiii tăi la Atelierul de creație ”Ne pregătim de iepuraș”, în care vom explora posibilitățile de petrecere a unui timp de calitate, într-un moment festiv – Paștele.

De ce să veniți la acest workshop împreună cu copilul tău?
- Petreceți un timp minunat împreună cu copilul și pregătirile de sărbători vor căpăta o semnificație aparte, de calm și apartenență;
- Învățați modalități noi de abordare a copilului pentru a-l implica în treburi casnice și a-l responsabiliza;
- Vă distrați, învățând să faceți personajele voastre preferate și să exprimați emoțiile, pictând ouăle de Paște;
- Copilul învață frumusețea respectării tradițiilor și a ritualurilor în familie, ca mijloc de manifestare a conectării emoționale.

Atelier GRATUIT de creație, adresat copiilor cu vârsta între 5 și 8 ani, împreună cu părinții lor.

Eveniment susținut de psih. Raluca Ferchiu și psih. Lavinia Gîtlan
GAMMA KIDS by Gamma Institute

https://www.gammainstitute.ro/ro/sanatate/servicii-psihologie

Când?
Vineri, 7 aprilie 2017, ora 18.00 – 19.00

Unde?
Gamma Institute, Șos. Nicolina, nr. 1, bl. 928B, sc. A, et. 1, ap. 1

Cum mă pot înscrie?
Completează formularul de înscriere (https://www.scoalasistemica.ro/inscriere-evenimente-ssf), specificând denumirea evenimentului, numele și vârsta participanților. Locuri limitate! Participarea se face în ordinea înscrierii și a confirmării telefonice a prezenței.