INSTANT THERAPY 1

INSTANT THERAPY - Meditație și imagerie dirijată

Tehnici de meditație și imagerie dirijată aplicate în psihoterapia sistemică.

O oră și jumătate de practică intensă pentru a îmbogăți kit-ul de tehnici al terapeuților din orice orientare. Meditația, relaxarea și imageria dirijată sunt tehnici de intervenție extrem de utile pentru orice tip de cazuistică.

Ele pot fi inserate cu ușurință în orice program terapeutic și în sesiunile de lucru, durata lor variind de la 10 la 40 de minute.

Această întâlnire oferă un instrument rapid și la îndemână pentru a ieși din rutina tehnicilor tale și pentru a îmbogăți și înfrumuseța conținutul procesului tău terapeutic.

Este adresat psihologilor, psihoterapeuților, consilierilor și tuturor terapeuților care lucrează cu clienții individual sau în grup, indiferent de cazuistică.

Cursul face parte din seria INSTANT THERAPY și își propune să ajute toți terapeuții, simplu și rapid în eficientizarea muncii lor.

Urmărește întreaga serie; modulul următor va fi centrat pe tehnica Observatorului în psihoterapie (punerea clientului în poziția de Observator intern și extern prin cât mai multe tehnici).

Se organizează lunar la Iași, prima întâlnire este în 20 martie de la ora 16.30, la sediul Gamma Institute, din Nicolina.

Locurile sunt limitate.

  • înscrieri pâna la 10 martie - 100 lei/modulul
  • înscrieri după 10 martie - 120 lei/modulul

Pentru înscriere e-mail contact@gammainstitute.ro sau telefon 40 741.093.131.