FREE MIND 8

Iertarea înseamnă să te eliberezi de rănile trecutului și să începi procesu lde vindecare a unor situații care par că se întorc mereu să îți reamintească ce mult ai suferit. Iertarea înseamnă să ștergi datoriile celor care ți-au provocat un rău real și să te cureți de resentimente, frustrare, neputință, pregătindu-ți mintea pentru acceptare. La workshop-ul FREE MIND: Iertarea și iubirea de sine,  vei vedea cum poți face asta, păstrându-ți intacte iubirea de sine, demnitatea și încrederea. Vei vedea cum iertarea se transformă în putere personală prin exerciții practice și instrumente concrete de lucru specifice terapiilor expresive (de exemplu modelare în lut, modelare umană, pictură, dans și mișcare) sau prin imagerii dirijate, meditații și exerciții interactive tip discuții panel, joc de rol sau dramatizări..

Cui se adresează?

Workshop-ul se adresează tuturor celor interesați de dezvoltare personală, extinderea viziunii asupra vieții, spiritualitate, psihologie, filosofie, motivați de dorința de cunoaștere și autocunoaștere. Tuturor căutătorilor adevărului personal, tuturor celor care au nevoie de schimbare în viața lor și nu știu de unde să începă sau cum să continue ceea ce au început cândva. Sunt invitați cei care vor să vindece mintea, corpul sau cei care caută o cale spre propriul spirit.

 

Beneficii:

  • Constientizarea viziunii personale asupra iertării si eficienței ei în procesul iertarii;
  • Identificarea procesului de iertare autentic – algoritmul, pornind de la un act de iertare deja făcut și deosebirea de falsa iertare;
  • Înțelegerea procesului biochimic și neuronal al ancorării reacțiilor emoționale în corp și blocarea în trecut (emoțional și cognitiv);
  • Intervenție – exercițiu de iertare „aici si acum” – proactivarea iertarii pe un caz concret;
  • Identificarea unui indicator interior al stării de a se iubi pe sine necondiționat, și să dezvolte un algoritm personal pentru a extinde acest lucru în relațiile cu cei din jur.
  • Trăirea unei experiențe concrete a iubirii de Sine și de consolidare a încrederii, obținută într-un cadru creativ, interactiv și chiar magic.

 

Vă aștept să trăim o experimentare grozavă a puterii supreme din fiecare dintre noi – puterea iubirii – dincolo de teorie.

În plus psihologii care participă şi au drept de liberă practică primesc 10 credite CPR!

TRAINER:
Psiholog Principal Diana Ciubotaru

Înscrieri:
Telefon: 0741 093 131; e-mail: contact@gammainstitute.ro