FREE MIND 2

Creditat cu 10 credite CPR pentru psihologi.

Acest atelier face parte din seria de ateliere FREE MIND, o serie de 7 intalniri dedicate lucrului cu psihicul tau, cu implicatii in planul fizic. Fiecare sesiune de lucru are ca scop eliberarea de un program mental sau tipar distructiv care, de obicei ne ruineaza viata. Ori in domeniul relatiilor de cuplu, ori in domeniul relatiilor cu familia si prietenii, la locul de munca sau in planul evolutiei profesionale, practic nu este un loc in care aceste programe sa nu patrunda si sa iti corupa incet, incet fericirea si capacitatea ta de a te bucura de viata. Tehnicile de lucru sunt inspirate de paradigma cuantica, epigenetica si neurofiziologie si se bazeaza pe activarea Sinelui, imagerii dirijate, mediatie ghidata, externalizare si tehnici expresive. Chiar poate fi simplu atunci cand vrei sa participi la propria ta viata.

Este un workshop de eliberare a mintii de sub teroarea fricii de a nu gresi, de invatare a mintii a unui nou program de adaptare la realitatea vietii: greselile sunt un prilej de invatare nu un prilej de pedeapsa. Frica de a greși este cea mai comună formă de frică – ea fiind răspunzătoare de multe comportamente de care ești nemulțumit la tine și la ceilalți.

Iata cateva exemple de astfel de comportamente:

  • nu te angajezi în acțiuni noi, necunoscute deși ești tentat (de teama de a nu le face greșit)
  • nu ești sociabil, dezinvolt, deschis, deși ești atras de oameni (de teama de a nu face ceva greșit și deveni ridicol)
  • nu ai inițiative deși te gândești la ele (la muncă sau acasă) de teamă să nu se ”termine rău” și să fii declarat raspunzator doar tu
  • te blochezi în situații cunoscute (fără să-ți explici cum de s-a întâmplat asta!) de teamă că nu iese perfect
  • ai performanțe sub așteptări (deși știi mult mai bine sau știi că ești bun la acea activitate) de teamă că-i vei dezamăgi pe ceilalți.

La această întâlnire vom aborda toate aceste forme de dificultăți si multe altele cu care te confrunți și vei pleca cu soluții concrete pentru fiecare dintre ele. Dacă participi la propria ta schimbare, atunci efectele ei sunt durabile și calitatea vieții tale crește foarte mult. În fond, fericirea e formată din pași mici pe care îi faci in fiecare zi. Azi poți face primul pas – Înscrie-te la acest atelier în care înveți să-ți eliberezi mintea de emoții distructive – Frica de a greși! Și mai mult, îți înveți mintea să aibă încredere în puterea ei de a corecta, repara și evolua.

În concluzie, secretul este în activarea încrederii și practicarea zilnică a unor exerciții, meditatii sau imagerii dirijate pe care le vei învăța la întâlnire. Progresele sunt rezultatul perseverenței tale și le vei înregistra în fiecare zi. Te așteptăm!

Pentru înscrieri sunați la 0741 093131 sau e-mail pe adresa contact@scoalasistemica.ro