FREE BODY 6

FREE BODY 6 - Organele interne

Creditat cu 10 credite CPR pentru psihologi!

Se adresează tuturor persoanelor interesate de intervenția psihoterapeutică în psihosomatică, specialiştilor care lucrează cu copii, adolescenţi, familie, cuplu, la nivel de consiliere şi psihoterapie. Este creat pentru a ajuta profesioniştii din domeniul sănătăţii mentale să-şi perfecţioneze un set de abilităţi prin care să promoveze şi să menţină schimbarea la nivelul clientului.
Se urmăreşte crearea unui standard de competenţă profesională în rândul specialiştilor astfel încât să se îmbogăţească setul de instrumente de intervenţie existente şi să se facă vizibilă frumuseţea modelului sistemic.
Fiecare modul oferă activităţi specifice pe care profesionistul ce oferă asistență psihologică le poate folosi în întregul proces al întâlnirii de consiliere şi/sau terapie.

Obiective:

  • Cadrul teoretic a vizualizării “organelor interne”, conform viziunii sistemice ca parte a sistemului uman-minte-corp-emotii
  • Identificarea tabloului cognitiv și emoțional al diagnosticului, cum ai ajuns în acest punct al descărcării emoțiilor prin intermediul corpului, respectiv organelor.
  • Se lucrează pentru a sprijini atât individul cât și familia, pentru a crește calitatea vieții întregului sistem familial. Participanții vor învăța cum să acționeze imediat în direcția creșterii controlului asupra vietii și vor conștientiza impactul mentalului asupra calității însănătoșirii.
  • Reconectarea partenerilor la planul emoțional al familiei de origine, transmiterea transgenerațională a afecțiunilor unui organ - tema familiei
  • Model de intervenție transgenerațional - eliberarea de tema familiei

Iași - 10 iunie

Pentru înscrieri e-mail pe adresa: contact@scoalasistemica.ro sau tel 0741 093131