FREE BODY 4

Workshop creditat cu 10 credite CPR pentru psihologi. 

Stiai că fiecare organ din corpul tău fizic știe să comunice cu tine?

Stiai că iți transmite când e bolnav sau ce are nevoie pentru a stimula însănătoșirea?

Știai că poți descifra acest mesaj și dezvolta o comunicare profundă cu corpul tău?

Acest miniworkshop a fost creat pentru toți cei care cred în puterea minții de a ajuta corpul să se însănătoșească. Sunt cateva ore în care vom folosi tehnici concrete: jocul de rol, meditația, exersarea mentală, imageria dirijată, artterapia și altele, pentru a stimula această conexiune -minte-Sine-corp în direcția vindecării. 
Îmbolnăvirea aparatului reproducător nu este intâmplătoare. Dacă o traduci corect atunci vei ști ce trebuie să schimbi în viața ta pentru a crește calitatea relațiilor tale. 

Acest curs este creat și pentru a ajuta profesioniștii din domeniul sănătății mentale să-și construiască un set de tehnici pentru a lucra cu persoanele care au probleme la nivelul organelor de reproducere, barbati sau femei.

Obiective:

Acest atelier va face vizibil în ce mod aparatul reproducător feminin și masculin poate fi influențat de factorul psihic, atât în sens pozitiv cât și negativ.

  • Identificarea tabloului cognitiv și emotional al diagnosticului, cum ai ajuns în acest punct al bolii.
  • Înțelegerea aparatului reproducător în contextul întregului organism.
  • Conștientizarea responsabilității pe care o are persoana din punct de vedere psihic pentru menținerea sănătății unui organ.
  • Promovarea unor obiceiuri mentale sănătoase, un set de tehnici pentru implementarea unor noi obișnuințe care să susțină însănătoșirea fizică a corpului.