Copiii din spatele diplomelor - workshop pentru parinti

Workshop-ul Copiii din spatele diplomelor. Găsește echilibrul dintre performanța și fericirea copilului tău! se adresează tuturor părinților care doresc să găsească un echilibru între performanța și fericirea copilului lor și care sunt provocați, zi de zi, de a găsi cea mai potrivită abordare pentru copil în ceea ce privește traseul lui educațional, programul zilnic și echilibrul interior.

De ce să vii la acest workshop?
• conștientizezi care sunt așteptările tale cu privire la performanța școlară a copilului;
• afli ce înseamnă un program zilnic echilibrat pentru copilul tău și cum te raportezi tu la respectarea acestui program;
• afli ce înseamnă performanța școlară conform potențialului, încrederea în forțele proprii, motivația și perseverența și modul în care toate acestea se îmbină în vederea creării unui traseu educațional potrivit pentru copilul tău;
• te conectezi la identitatea de părinte și la relația cu copilul tău în momentul rezolvării temelor pentru acasă și conștientizezi cum se desfășoară acest proces și ce ți-ai dori să fie diferit, pentru ca tu și copilul tău să găsiți un echilibru între performanță și fericire.

Workshop gratuit susținut de psih. Raluca Ferchiu si psih. Loredana Mândru

Când?
17 octombrie 2016, ora 18.30 – 20.30

Unde?
GAMMA KIDS, Iași, str. Vasile Lupu, nr. 35, interfon 04

Cum mă pot înscrie?
Completează formularul de inscriere (https://www.scoalasistemica.ro/inscriere-evenimente-ssf), precizand denumirea workshop-ului. Locurile sunt limitate, accesul la workshop realizându-se în ordinea înscrierilor și a confirmării prezenței.