GAMMA Institute a intrat in lumea proiectelor ERASMUS PLUS

copy_of_a_new_design_2_0.jpg

Recrutăm voluntari și oferim 2 burse în străinătate!

GAMMA INSTITUTE a intrat în lumea proiectelor Erasmus Plus, fiind organizație parteneră în proiectul R.A.D.YO (Rural Areas Development for Youth), finanțat prin Agenția Națională din Italia. Proiectul este coordonat de o organizație de tineret din Italia, împreună cu încă 6 țări europene, printre care și România (a cărui reprezentant este Gamma Institute). Proiectul își propune să ofere mai multe oportunități educaționale tinerilor din mediul rural, să le ofere mai multe oportunități de a se angaja și implicit de a-și dezvolta propria viață independentă, implicându-se în activități diverse, constructive și creative. 

Rețeaua de ONG-uri formată prin proiectul R.A.D.YO și din care face parte și Gamma Institute, își dorește să afle care sunt nevoile reale ale tinerilor din mediul rural din cele 7 țări partenere, pentru a putea răspunde pe termen lung acestora, desfășurând activități care să fie motivante pentru tineri și să-i ajute să-și dezvolte o perspectivă asupra vieții în care ei să fie principalii actori, având încrederea că pot reuși să-și îndeplinească atât visele profesionale, cât și pe cele personale.

Activitățile proiectului constau în realizarea unei analize de nevoi a tinerilor din mediul rural din fiecare țară, pentru a putea dezvolta modalități inovative de intervenție, în cadrul unui seminar internațional de o săptămână, ce va avea loc în orașul Castelvetrano Selinunte, din vestul Siciliei, Italia, în perioada 9-15 noiembrie 2016.

Vino și tu să participi ca voluntar în proiectul R.A.D.YO! Căutăm voluntari pentru a se implica în implementarea activităților din cadrul proiectului, respectiv în a realiza o analiză de nevoi a tinerilor din mediul rural din zona Moldovei și nu numai și pentru reprezentarea la seminarul internațional din Italia (2 reprezentanți din România). Te poți implica în proiectul R.A.D.YO, dacă:

  • Ai experiență în lucrul cu tinerii;
  • Cunoști limba engleză la nivel avansat (iar cunoașterea unei alte limbi străine reprezintă avantaj);
  • Ești disponibil pentru deplasări (inclusiv în străinătate);
  • Ai abilități de comunicare, relaționare și de dezvoltare a discuțiilor libere cu persoane din diferite medii socio-profesionale;
  • Ai abilități de documentare și capacitate de analiză și sinteză;
  • Ai cunoștințe de operare PC (pachet complet Office, SPSS);
  • Ești entuziast, îți place să lucrezi în echipă, ai inițiativă și ești deschis spre a experimenta și învăța lucruri noi.

Selecția voluntarilor se va face pe baza analizei candidaturii (CV și Scrisoare de intenție) și a unui interviu. Poți trimite CV-ul și Scrisoarea de intenție, prin email la adresa contact@gammainstitute.ro, până la data de 3 septembrie 2016.